Päivät

 

 

 

1 Päivä


Big Brother alkaa. Taloon astuu kahdeksan asukasta ympäri Suomea.  Anny ja Hanna riitautuvat pian ja yhdestä parivaljakosta tulee ystävät. Asukkaille pidetään railakkaat juhlat ,jotka kestävät aamuun asti. Tapahtui 2.kesäkuuta 2008.

 

2 Päivä

Aamu alkaa väsyneissä merkeissä.  Häätöäänestys   alkaa.  BB-talo muutetaan viikkotehtävän mukaiseksi. Joidenkin välit tulehtuvat ja muilla sen sijaan lämpenevät. Tapahtui 3.kesäkuuta 2008

 

3 Päivä

Viikkotehtävä alkaa ja 3 päivä lähtee käyntiin. Päivällä kerrotaan  häätöäänestykseen joutuvat. Christina ja Noora saavat riidan aikaan.  Christina saa itselleen muiden asukkaiden vihat.  Tapahtui 4.kesäkuuta 2008.

 

Päivä 4


Asukkaat ovat koko yön hereillä ja kömpivät vasta nukkumaan päivällä. Christinalle ja Nooralle annetaan etuoikeus mennä ulos. Mikan ja Annyn välit taas lämpenevät.  Hanna pähkäilee päivätehtävänsä kanssa ja Mika ja Noora saavat myös päivätehtävän huomiseksi. Tapahtui 5.kesäkuuta 2008.

 

Päivä 5

Hanna murehtii tehtävänsä onnistumista. Illalla vietetään Chengin leikkisynttäreitä. Hanna onnistui tehtävästään juuri ja juuri ,mutta Mika ja Noora epäonnistuivat omassa päivätehtävässään. Viikkotehtävä päättyy ja yön tullessa  asukkaat komennetaan ulos. Tapahtui 6.kesäkuuta 2008.